×

Meer dan goed onderwijs

Van harte welkom op Togtemaar! Onze school biedt een actueel lesprogramma, we leggen de nadruk op de basisvaardigheden. Daarnaast hebben we veel aandacht voor sport en bewegen. Niet alleen tijdens de gymlessen, maar ook bij bijvoorbeeld rekenen of taal. Door bewegend te leren neem je de lesstof beter op en presteer je beter. Kom maar langs om te kijken hoe we dat doen!

Verder lezen..

Contact

Togtemaarschool
Bedum


Directeur: Arjan van der Kooi

arjanvanderkooi@ommeriek.nl


050 3013784

obstogtemaarschool@ommeriek.nl

Kernwaarden

De volgende vier kernwaarden vormen het fundament van ons onderwijs:

Welbevinden

Welbevinden betekent voor ons dat ieder kind zich vrij voelt, vitaal is en met plezier naar school gaat. We vinden een gezonde geest, een gezond lichaam en gezonde onderlinge verhoudingen belangrijk. Hierdoor is een kind goed in staat om te leren.

Lees verder...
Betrokkenheid

Betrokkenheid betekent voor ons dat onze leerlingen gemotiveerd, geboeid en geconcentreerd zijn. Ook vinden we maatschappelijke participatie met zicht op de (directe) omgeving, en zorg voor elkaar en het milieu belangrijk.

Lees verder...
Ontwikkeling en groei

Ontwikkeling en groei betekent voor ons dat ieder kind binnen zijn of haar eigen mogelijkheden wordt gestimuleerd en uitgedaagd. Zo kunnen kinderen zich goed ontplooien en zich voorbereiden op de vervolgstappen in hun leven.

Lees verder...
Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid betekent voor ons dat iedereen inzicht heeft en kritisch kijkt naar zijn of haar eigen (leer)prestaties en gedrag, met respect en zorg voor (mede)mens, dier en materialen. We betrekken bijvoorbeeld leerlingen bij het maken van afspraken.

Lees verder...

Spreekt ons verhaal u aan en wilt u kennismaken?

Dan maken we graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we van alles over onze school: vanuit welke visie we werken, over hoe de leerlingenzorg is geregeld
en hoe een schooldag eruit ziet.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek